Winkelwagen (0)
Andere shirts
Andere shirts in jouw maat

We kennen uw maat al - hier kunt makkelijk onze andere modellen in dezelfde maat toevoegen

Accepteer onze handelsvoorwaarden

Om uw aankoop te voltooien, moet u nog eerst even onze voorwaarden accepteren 

Ik accepteer Weigeren

PRIVACY- EN COOKIEBELEID NEDERLANDS


PRIVACY & COOKIES
(Click here for English)

Het is belangrijk voor ons om ervoor te zorgen dat uw persoonlijke gegevens worden beschermd wanneer u onze services gebruikt. Daarom wordt uw privacy bij het gebruik van de website met de grootst mogelijke zorgvuldigheid verwerkt en opgeslagen. Ons beleid wordt continu bijgewerkt, dus blijf op de hoogte van ons privacybeleid wanneer u onze website gebruikt.



De persoonlijke gegevens die we verzamelen

We verzamelen de persoonlijke gegevens die u ons verstrekt bij het invullen van gegevens waaraan u actief deelneemt. Deze gegevens kunnen informatie bevatten vanaf het moment dat u zich aanmeldt voor onze nieuwsbrief, een aankoop doet of enig ander doel met betrekking tot onze website. Om uw winkelervaring te verbeteren, verzamelen we gegevens zoals contactgegevens, betalingsinformatie of uw verkeersinformatie. Hiervoor gebruiken we cookies en pixeltags.



Om welke reden gebruiken wij uw persoonsgegevens

We kunnen uw persoonsgegevens bijvoorbeeld gebruiken om uw account te beheren en uw bestelling op onze website te verwerken. Verder gebruiken we gegevens om je op de hoogte te houden van je bestellingen of retouren maar ook om je winkelervaring persoonlijker te maken door deze te gebruiken voor het in kaart brengen van huidige bewegingen. Als u zich heeft aangemeld voor onze nieuwsbrief, gebruiken we uw persoonlijke gegevens om u relevante marketingaanbiedingen en speciale evenementen te bieden.



Hoe we cookies gebruiken

Cookies zijn enkele kleine tekstbestanden die op uw computer worden opgeslagen en die worden gebruikt om uw IP-adres te identificeren wanneer u onze website bezoekt. We gebruiken cookies om de kwaliteit van uw algehele diensten te verbeteren en voor analyses en advertenties. We slaan uw persoonlijke gegevens niet op, maar uw cookies worden automatisch gewist wanneer u uw browser afsluit.



Welke diensten gebruiken we met betrekking tot uw persoonsgegevens

We gebruiken diensten zoals cookies om inhoud en advertenties aan te passen, om marketingcampagnes op te volgen en om het verkeer naar onze site te analyseren. De persoonlijke informatie die we opslaan zal niet worden verkocht of gebruikt voor enig ander doel dan ervoor te zorgen dat u de best mogelijke service krijgt tijdens uw bezoek aan onze website. Hiervoor zijn soms specifieke technologieën van derden nodig, zoals Google en Facebook, die we gebruiken om u de bovengenoemde service te bieden.



Hoe cookies te vermijden

U kunt er altijd voor kiezen om u af te melden en uw cookies van uw computer of andere apparaten te verwijderen door uw browserinstellingen te wijzigen. Hiermee kunt u het gebruik van cookies weigeren, maar houd er rekening mee dat als u ervoor kiest om cookies uit te schakelen tijdens het gebruik van onze website, dit invloed heeft op uw winkelervaring.

 

WebwinkelKeur

Wij verzamelen reviews via het platform van WebwinkelKeur. Als u een review achterlaat via WebwinkelKeur dan bent u verplicht om uw naam, woonplaats en e-mailadres op te geven. WebwinkelKeur deelt deze gegevens met ons, zodat wij de review aan uw bestelling kunnen koppelen. WebwinkelKeur publiceert uw naam en woonplaats eveneens op de eigen website. In sommige gevallen kan WebwinkelKeur contact met u opnemen om een toelichting op uw review te geven. In het geval dat wij u uitnodigen om een review achter te laten delen wij uw naam en e-mailadres met WebwinkelKeur. Zij gebruiken deze gegevens enkel met het doel u uit te nodigen om een review achter te laten. WebwinkelKeur heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. WebwinkelKeur behoudt zich het recht voor om ten behoeve van het leveren van de dienstverlening derden in te schakelen, hiervoor hebben wij aan WebwinkelKeur toestemming gegeven. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van de dienstverlening waarvoor WebwinkelKeur derden inschakelt.

 

 

Uw rechten

Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen. In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren. U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid

U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten

U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Latron APS. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken. U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

 

Contactgegevens

Latron APS
Gothersgade 103, 1123, Kopenhagen, Denemarken
T (0031) 6 202 515 18 E hello@barons.nl

Contactpersoon voor privacyzaken

Sander Brink

Deze tekst is voor het laatst aangepast op 27/04/2021.

VOLG ONZE MISSIE

We versturen onze e-mails op dezelfde manier als dat we onze shirts maken; focus op de inhoud en alleen het essentiële. Zeker je tijd waard. Dat beloven we.

Registreer nu en ontvang 10% korting op je eerste aankoop (code wordt verstuurd per mail)

Hello You!

Voer uw e-mailadres in voor voorraadmeldingen, kortingen, promoties en meer!

Choose Your Location

SELECT COUNTRY

  • Danmark (DKK)
  • EU (EUR)
  • Sweden (SEK)
  • The Netherlands (EUR)