Winkelwagen (0)
Andere shirts
Andere shirts in jouw maat

We kennen uw maat al - hier kunt makkelijk onze andere modellen in dezelfde maat toevoegen

Accepteer onze handelsvoorwaarden

Om uw aankoop te voltooien, moet u nog eerst even onze voorwaarden accepteren 

Ik accepteer Weigeren
"SIMPLICITY IS THE ULTIMATE SOPHISTICATION”

- Da Vinci

HET GAAT OM DETAILS

Een shirt van BARONS is niet zomaar een shirt. Je zult verrast zijn over de reis van het ruwe katoen tot het uiteindelijke shirt.

Over alles is tot in de kleinste details nagedacht. Er zijn veel zichtbare en onzichtbare keuzes gemaakt op weg naar het creëren van het ultieme shirt.

KATOEN IS NIET ZOMAAR KATOEN

Een top shirt begint met de ultieme katoen keuze. Daarom gebruiken we alleen katoen uit de San Joaquin Valley in Californië. Dit katoen verbouwen ze onder de beste omstandigheden.

We gebruiken alleen PIMA-katoen met extra lange vezels (ELS). We hebben het hier over de top 3% van 's werelds katoen. Dit betekent dat we de fijnste en zachtste stof ontwikkelen zonder afbreuk te doen aan de levensduur van het BARONS-shirt. Een vanzelfsprekendheid voor ons.

SCHONE ZWITSERSE TECHNOLOGIE

Onze ambitie is om nagenoeg kreukvrije shirts te maken zonder vervuilende compromissen. Dit is een complexe uitdaging maar we hebben al een lang traject afgelegd op weg naar een shirt dat de hele dag kreukvrij blijft.

We werken onze stof af in een van 's werelds meest milieuvriendelijke fabrieken in Zwitserland. Onze shirts zijn altijd Oeko-Tex 100 gecertificeerd. Je kunt jouw BARONS-shirt dus keer op keer veilig gebruiken, want het is 100% vrij van schadelijke chemicaliën, zilver- en nanodeeltjes.

DETAIL, DETAIL, DETAIL ...

Met ons verleden bij een groot adviesbureau, waar lange werkdagen meer regel dan uitzondering waren, hebben we het belang van elk detail op het business shirt leren waarderen.

We gebruiken daarom alleen geweven labels die niet in de nek zijn te voelen.

Ook hebben we extra steken aan onze knoopsgaten toegevoegd om ervoor te zorgen dat de naden goed blijven zitten.

Er is niets vervelender dan een knoop die eraf valt. Dit voorkomen we door het gebruik van extra sterke garen en een speciale methode om de knoop aan te naaien .

Zonder twijfel het beste shirt dat ik ooit heb gehad! Naar mijn mening heeft Barons het beste shirt ter wereld - Fantastische stofkwaliteit die zelfs na een lange werkdag bijna niet kreukt. Daarnaast is het zeer gemakkelijk te strijken.
Steffen (Facebook)
Na 10 jaar met E ***, is dit de eerste keer dat ik een shirt heb geprobeerd waarvan ik bijna zou zeggen dat het zowel beter als goedkoper is. Veel lof voor de jongens achter Barons vanaf hier.
Jakob (Facebook)
Pasvorm en kwaliteit zijn van topklasse, en ik heb veel premium-overhemden gehad om mee te vergelijken. Ik ben nu een grote fan en weet waar ik mijn shirts kan kopen. Prijs en kwaliteit zijn klasse. Ga zo door met het goede werk en blijf op deze koers.
Allan (Facebook)
Heerlijke kwaliteit! Er is zoveel controle over de details van zowel het product als de verpakking dat ik het bijna niet te geloven is! - op de hele goede manier!
Kevin (Facebook)
Fantastische kwaliteit. Gebruikt zowel "Consultant" als "CEO" en ze zijn echt heerlijk, elk op hun eigen manier. Gaat de hele dag mee en is super makkelijk en snel "op te frissen" met het strijkijzer. Ik kan alleen maar "Barons" -overhemden aanbevelen.
Christian (Facebook)

VOLG ONZE MISSIE

We versturen onze e-mails op dezelfde manier als dat we onze shirts maken; focus op de inhoud en alleen het essentiële. Zeker je tijd waard. Dat beloven we.

Registreer nu en ontvang 10% korting op je eerste aankoop (code wordt verstuurd per mail)

Hello You!

Voer uw e-mailadres in voor voorraadmeldingen, kortingen, promoties en meer!

Choose Your Location

SELECT COUNTRY

  • Danmark (DKK)
  • EU (EUR)
  • Sweden (SEK)
  • The Netherlands (EUR)
  • Norway (NOK)