Winkelwagen (0)
Andere shirts
Andere shirts in jouw maat

We kennen uw maat al - hier kunt makkelijk onze andere modellen in dezelfde maat toevoegen

Accepteer onze handelsvoorwaarden

Om uw aankoop te voltooien, moet u nog eerst even onze voorwaarden accepteren 

Ik accepteer Weigeren
Terug naar de blog
DRIE TIPS OVER HOE JE JE WITTE SHIRTS WIT HOUDT

DRIE TIPS OVER HOE JE JE WITTE SHIRTS WIT HOUDT

October 2020The Details


GEEN BLEEKMIDDELEN


Het klinkt misschien verrassend, maar het is het beste om kleur wasmiddel te gebruiken voor je witte shirts. Dit komt omdat er vaak verschillende soorten bleekmiddel in witte waspoeder zit. Dit kan reageren op de afwerking die het shirt heeft gekregen. Blijf trouwens uit de buurt van verschillende agressieve vlekverwijderaars.


GEEN WASVERZACHTERS


Wasverzachters maken kleding niet schoner en hebben geen meetbaar effect op de zachtheid. Ze bevatten ook chemicaliën die schadelijk zijn voor het milieu wanneer ze in het afvalwater terechtkomen (bron: Deense Environmental Protection Agency). Daarnaast hebben we geleerd dat bepaalde witte stoffen, afhankelijk van de afwerking, anders kunnen reageren op wasverzachters door te verkleuren. Het is toch zonde om een ​​mooi wit overhemd te ruïneren.


GEBRUIK DE JUISTE DOSERING


Overdosering maakt kleding niet schoner. Het verhoogt het enzymgehalte en kan na verloop van tijd helpen de levensduur van het shirt verkorten en/of verkleuren. Welk waspoeder u ook gebruikt, vermijd overdosering. Dit is beter voor het milieu en bespaart geld. Win-win.


INDIEN ER TOCH WAT MIS GAAT ...


Mocht je overhemd toch een beetje gelig zijn geworden, dan vind je hier een handleiding om het weer wit te krijgen. Onze ervaring is dat sodawater het meest effectief is. Citroenzuur werkt het beste voor de kleine ongelukjes.


Bekijk hier onze selectie witte overhemden ➝

 

VOLG ONZE MISSIE

We versturen onze e-mails op dezelfde manier als dat we onze shirts maken; focus op de inhoud en alleen het essentiële. Zeker je tijd waard. Dat beloven we.

Registreer nu en ontvang 10% korting op je eerste aankoop (code wordt verstuurd per mail)

Hello You!

Voer uw e-mailadres in voor voorraadmeldingen, kortingen, promoties en meer!

Choose Your Location

SELECT COUNTRY

  • Danmark (DKK)
  • EU (EUR)
  • Sweden (SEK)
  • The Netherlands (EUR)
  • Norway (NOK)